Dematek Water Management a devenit de astăzi, 23.03.2020, Acționar la fericire !!!

Dematek Water Management a devenit de astăzi, 23.03.2020, Acționar la fericire !!!

dematek-Dematek Water Management a devenit de astăzi, 23.03.2020, Acționar la fericire !!!

 

 

Suntem chiar MANDRI ca am pus o caramida, la proiectele asociatiei Daruieste Viata.

Mai jos email-ul receptionat de la Daruieste Viata: 

"Compania dvs., Dematek Water Management S.R.L., a devenit, de astăzi, acționar la fericire.

Acest e-mail confirmă înregistrarea plății către Dăruiește Viață.

Profitul investiției sperăm să-l măsurăm împreună, an de an, în vieți salvate. Ale copiilor și adulților bolnavi de cancer. Pentru că noi construim spitale și modernizăm centre oncologice din România, datorită susținerii dumneavoastră. Renovăm, construim, dotăm cu aparatură, mobilăm, facem grupuri sanitare în fiecare salon, circuite medicale etc. Identificăm probleme în sistem și, cu ajutorul avocaților încercăm să le corectăm, cerem respectarea drepturilor pacienților. Oferim, cu ajutorul voluntarilor, informații tuturor celor care ne cer sprijinul. Cel mai ambițios proiect al nostru este inițiativa #NoiFacemUnSpital - un spital de copii, cu adevărat european.

În următoarele două luni fondurile strânse vor fi redirecționate pentru a ajuta spitalele din România în lupta cu COVID-19. Vom achiziționa echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie și aparatură medicală care să salveze vieți (aparate ventilație, măști oxigen etc.)

Vrem ca investitorii noștri să fie responsabili cu investiția lor și informați. Urmăriți proiectele noastre pe site-ul www.daruiesteviata.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Atunci când banii dvs. vor fi alocați pe un proiect, veți primi un e-mail cu toate detaliile.

Încrederea pe care ne-o acordați ne dă curajul de a face planuri îndrăznețe și de a continua proiectele începute. Putem discuta la 0729 999 777 sau pe e-mail la [email protected].

Vă mulțumim,
Echipa Dăruiește Viață

P.S. Găsiți în atașament Certificatul de Acționar. Mândriți-vă cu el. Noi ne mândrim cu dumneavoastră."

Aici sunt toti Actionarii Daruieste Viata: https://www.daruiesteviata.ro/actiunile-tale 

 

 

Share Articol:

Mai multe noutati din categoria: