SubSurface Instruments Inc - SUA

SubSurface Instruments Inc., este un dezvoltator, producător și distribuitor de localizatoare magnetice de înaltă frecvență, localizatori specializați, detectoare de tevi ingropate din PEHD, PVC, țevi metalice si cabluri.

http://www.ssilocators.com/

Simplu, precis și accesibil, sistemul de localizare PL-VF3 va răspunde cerințelor oricărei sarcini de localizare. Acest dispozitiv este proiectat pentru profesioniști în localizare, dar este suficient de simplu pentru a fi folosit de oricine are nevoie de localizare.

Sistemul de localizare PL-VF3 este adaptabil; frecvențele și modurile operaționale pot fi adăugate sau șterse la cerere pentru a se potrivi nevoilor de localizare ale utilizatorului.

Tehnologia noastră inovatoare creează o legătură la distanță între emițător și receptor. Utilizatorii pot controla puterea și frecvența de ieșire a transmițătorului chiar de la receptorul portabil, eliminând mersul înainte și înapoi între dispozitive.
Un LCD mare, cu contrast mare, oferă un răspuns cu semnal clar vizibil în orice iluminare. Adâncimea automată, curentul automat și săgețile direcționale proxime pot fi citite în cea mai intensă lumină solară sau iluminare de fundal pentru vizualizarea în condiții mai slabe.
Indiferent dacă localizarea este măsurată în metri sau mile, 3 W de putere și potrivirea impedanței automate de la 5 ohmi la 25.000 ohmi, asigură un semnal potrivit. Sistemul de localizare PL-VF3 este un element indispensabil pentru oricine are nevoie de un localizator simplu și precis.
Frecvențe standard:512 Hz, 8khz, 33kHz, 82kHz și 200kHz.

Tastatura cu trei butoane simplifică interfața utilizatorului
• 8 Moduri de localizare: procesorul cu mai multe canale permite detectarea simultană a câmpului dintr-o serie de antene multiple asigurând precizia
• Transmite 2 frecvențe în același timp
• Frecvențe și moduri operaționale care pot fi personalizate
• Tehnologia automată de potrivire a impedanței: maximizează intervalul de transmisie în timp ce minimizează consumul de energie
• Controlează la distanță transmițătorul de la receptor la mai mult de 400 de metri (437 metri)
• Interfață LCD cu contrast ridicat cu lumină de fundal: ghidează operatorul către locația vizată, furnizând toate datele relevante, inclusiv adâncimea continuă, măsurarea curentului, puterea semnalului și        săgețile direcționale
• Profunzimea constantă și măsurarea curentului: actualizări în timp real privind adâncimea liniei și starea semnalului
• Garanție de 1-4 ani. Garanția se extinde până la 4 ani când este înregistrată în termen de 30 de zile de la achiziția inițială
• Produs în SUA