FUTURE - CAMINE DE VIZITARE DIN PP SI CAMINE RACORD

Konti Hidroplast - Macedonia
https://www.konti-hidroplast.com.mk/

Căminele de vizitare sunt fabricate din PP FUTURE prin injectare sub presiune, material virgin (granule PP), utilizarea de materiale reciclate, aditivi fiind interzisa conform normativ EN 14830.

Fiind fabricate din PP, acestea exclud în totalitate posibilele probleme și daune care pot apărea în alte cămine tradiționale ce au fost folosite. Toate caracteristicile care conțin PP ca materiale au un rol important în rezistența și durabilitatea produsului. În acest caz, căminele Future sunt un produs excelent, cu caracteristici de înaltă calitate, care asigură rezistenta in timp.

AVANTAJE SI CARACTERISTICI:
Avantajele utilizării acestei tehnologiei de injecție sub presiune înaltă sunt:
• flexibilitatea
• producție rapidă, eficientă și eficace
• economisire
• permite producerea de elemente cu diferite mărimi și forme
• producție sigură

BAZE CAMIN PP ID400, ID500, ID600 SI CAMINE DE VIZITARE ID800/1000


1. STANDARDE
Produsele sunt fabricate in acord cu cerințele următoarelor standarde:
- EN 13598-1: Sisteme de conducte din plastic montate fără presiune, îngropat pentru drenaj si canalizare din PVC-U, PP, PE. Specificații privind accesoriile căminelor de vizitare, inclusiv gurile de vizitare;
- EN 13598-2: Sisteme de conducte din plastic montate fără presiune, îngropat pentru drenaj si canalizare din PVC-U, PP, PE. Specificații privind accesoriile căminelor de vizitare, inclusiv căminele de vizitare in zonele de trafic;
- EN 1610: Construcția și testarea scurgerilor și a apelor reziduale;
- EN 14982: Determinarea claselor de rezistenta;
- EN 14802: Determinarea rezistentei in zone de trafic si alte tipuri de încărcări

2. MATERIAL

Căminele de vizitare sunt fabricate din PP prin injectare sub presiune, material virgin (granule PP), utilizarea de materiale reciclate, aditivi fiind interzisa conform normativ EN 14830

3. AVANTAJE SI CARACTERISTICI:
Avantajele utilizării acestei tehnologiei de injecție sub presiune înaltă sunt:
• flexibilitatea
• producție rapidă, eficientă și eficace
• economisire
• permite producerea de elemente cu diferite mărimi și forme
• producție sigură

Rezistența la temperaturi
Căminele Future sunt expuse în permanență la influență de temperaturi diferite.
Forma căminelor rămâne neschimbată în timpul efectului de soare puternic din timpul verii și, de asemenea, nu poate fi afectată de temperaturile scăzute sau chiar apa caldă menajeră din industrie.
Căminele Future sunt stabile la temperaturi cuprinse între -35°C și +60°C; asigura 100% impermeabilitate. Căminele Future sunt 100% etanșe. Compactitatea acestora garantează impermeabilitatea.
Durabilitate
Fiind fabricate din PP, acestea exclud în totalitate posibilele probleme și daune care pot apărea în alte cămine tradiționale ce au fost folosite. Toate caracteristicile care conțin PP ca materiale au un rol important în rezistența și durabilitatea produsului. În acest caz, căminele Future sunt un produs excelent, cu caracteristici de înaltă calitate, care asigură rezistenta in timp.
Întreținere și siguranța
Suprafața interioară netedă a căminelor Future împiedică colectarea de sedimente care asigură un coeficient ridicat de curgere a apei reziduale. Această caracteristică importantă permite o extindere a durabilității căminelor, întreținând-o în același timp. Siguranța este asigurată printr-o scară anti-alunecare special concepută si care este un element integrat al căminelor. Aceasta poate fi fabricată din mai multe materiale (PE, PP, aluminiu, fier) în funcție de solicitare.
Reglare /adaptare
Căminele Future sunt reglabile în fiecare domeniu de utilizare: înălțimea căminelor, mufă de diferite mărimi pentru orice tip de conductă.
Rezistență chimică
Rezistența caracteristică a agresiunii chimice PP este bine cunoscută (conform tabel atașat).
Caracteristicile căminelor Future sunt definite în standardul EN 13598-1 / 2 care confirmă faptul că fusurile din PE și PP sunt rezistente la apă la o gamă largă de valori PH, cum ar fi ape reziduale menajere și altele, ape pluviale, ape de suprafață și subterane. Lista de rezistență chimică a căminelor Future pot fi efectuate la cererea clienților.
Rezistența la accidente mecanice
PP sunt materiale elastice și adaptabile care nu se rup, astfel încât caminele Future sunt rezistente la șocuri și căderi care pot apărea în timpul instalării.
Livrare și producție rapidă
Tehnologia de injecție plastică este foarte productivă per unitate de timp. Este posibila efectuarea anumitor modificări ale produsului in funcție de nevoile cumpărătorului.

Greutate redusă și ușor de manevrat
Greutatea redusă facilitează transportul în două segmente:
- Nu depășește greutatea maximă admisă a transportului;
- Reduce costurile de transport pentru utilizarea întregului spațiu aerian în vehiculul de transport. Vehiculul manevrabil (elevator cu furcă, macara sau robot) poate ușor ridica, muta și încărca elementele Future, economisind timp și cheltuieli în timpul instalării.
Datorită greutății reduse, căminele Future sunt montate ușor și rapid, fără a fi nevoie de mașini grele, economisind timp și costuri pentru instalare.
Căminele de vizitare modulare ID800 și ID1000 sunt produse cu tehnologii de injectare de ultima generație pentru a garanta:
1. grosimea stratului peretelui conform normativelor in vigoare;
2. prezența nervurilor de ranforsare la exterior pentru o rezistență sporită;
3. structura compactă și netedă la interior;
4. trepte de acces integrate in corpul modular al căminului si in corpul de închidere cu structura anti-alunecare pentru asigura siguranța in exploatare;
5. modulare pentru a facilita punerea in opera si manipularea acestora: baze cămin ID 800 și ID1000, corp cămin ID800 și ID 1000, corp închidere cămin (capac tip 1) ID 800 și ID 1000 / OD
645, garnitura 645 si inel din beton întărit cu fibra de sticla OD/ID 1100/665;
6. canal de dirijare a apei integrate in baza cămin ID 800 și ID 1000, racorduri țeava care sa permită trecerea apei fără denivelări sau alte obstacole cu posibilitate de racordare orice tip de țeavă, conform reglementari in vigoare;
7. con pentru liniștire ape in cazul căminelor cu rupere de pante.

4. UTILIZARI
Datorită caracteristicilor, căminele FUTURE au scopuri versatile:
• sisteme de canalizare sanitare
• depozite deșeuri
• fabrici si unități productive
• sisteme de canalizare fără presiune
Căminele sunt de obicei poziționate:
• la începutul traseului de canalizare
• schimbări de diametre de conducte
• schimbări de direcție
• schimbări de pante longitudinale
• conform proiectelor