Despre noi

Infiintata in 2017, DEMATEK WATER MANAGEMENT este o companie care activeaza in sectorul de alimentari cu apa si canalizare. In principal, se adreseaza doar proiectelor de infrastructura medie si mare. Compania se dezvolta in acest moment prin 3 canale de vanzare: dezvoltare de proiecte noi, dezvoltare de produse necesare pe anumite aplicatii sau produse cu un puternic caracter inovativ, comercializare de produse pe proiectele existente si/sau in curs de derulare. 

Dezvoltarea de proiecte noi presupune colaboarea cu proiecanti, unitati de productii, prezenta la targuri internationale. In acest moment, compania este implicata in mai mult de 4 proiecte cu o valoare ce depaseste 3.000.000 euro. Dezvoltarea de produse specifice pentru anumite proiecte: in cazul unor aplicatii speciale este necesara proiectarea de produse care sunt dezvoltate de 4-5 companii diferite, in functie de complexitatea acestuia. Prin urmare, DEMATEK WATER MANAGEMENT proiecteaza produsul, productia elementelor si a sistemului realizandu-se de catre companiile partenere.

Companiile partenere sunt vizitate, inspectate atat de catre membrii companiei cat si de beneficiari, pentru a se asigura ca corespund nivelului de calitate solicitat. Pe de alta parte, DEMATEK WATER MANAGEMENT promoveaza prin targuri (BAUMA Germana 2019, TAG Anglia 2019, EXPOAPA Romania) echipamente inovative – de tipul AML Pro si ML-3S.

Comercializarea clasica pe proiecte, prin indenficarea lucrarii, ofertare si contractare. In aceasta varianta, DEMATEK WATER MANAGEMENT activeaza ca o agentie de vanzare pentru diversi producatori externi sau interni. Prin aceste 3 canale, DEMATEK WATER MANAGEMENT este prezent in piata: de la proiectanti, regii de apa, targuri nationale si internationale pana la constructori, producatori, etc. In acest context, se va investi in realizarea unui program care sa puna in relatie directa beneficiarul cu producatorul, DEMATEK WATER MANAGEMENT fiind garantul celor doua parti.